Over ons

Henk Knol - Autobedrijf Henk Knol te Zutphen

Autobedrijf Henk Knol:

betrouwbaar, vakkundig én persoonlijk …

 

Vanuit mijn passie voor het autovak – en na jaren van werkervaring als eerste autotechnicus, bij verschillende dealers en universele bedrijven-, was het in 2009 zo ver om mijn droom te verwezenlijken: de start van Autobedrijf Henk Knol. Sindsdien gebruik ik mijn ervaring en vakkundigheid voor alles wat er zoal moet gebeuren in een autobedrijf. Auto reparatie en auto onderhoud worden door mij, betrouwbaar en met een persoonlijke noot naar de klant, uitgevoerd.

Autobedrijf Henk Knol is sinds 2009 voor velen daardoor hét adres in Zutphen en omgeving om hun auto aan toe te vertrouwen.

Ik verwelkom u graag bij mijn bedrijf als nieuwe klant voor uw auto onderhoud en auto reparatie en/of de aanschaf van een occasion.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over-ons balie