Uw mening

Wat klanten van ons vinden:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Lucy & René Grifhorst on Autobedrijf Henk Knol - Zutphen
Professionele aanpak

Sinds de opening van zijn bedrijf - okt. 2009 - hebben wij onze auto bij Henk Knol in onderhoud.
Onze ervaring is, in samenhang met de vriendelijke houding van Henk en zijn professionele aanpak, dat onze auto bij hem in zeer goede handen is. Daarom bevelen wij "autobedrijf Henk Knol" van harte aan bij iedereen die een betrouwbaar, professioneel én vakkundig autobedrijf zoekt, waar ook de persoonlijke noot hoog in het vaandel staat.

Betrouwbaar, vakkundig en persoonlijk? Dat is zeker waar

Als u op zoekt bent naar een betrouwbare en vakkundige garage waar u niet een nummer bent, dan bent u bij Autobedrijf Henk Knol aan het goede adres.
Om te beginnen is de prijs scherp, daar komt bij dat de service uitstekend is. Onze auto was keurig op tijd gemaakt en werd netjes en schoon weer afgeleverd. De kosten die voor de reparatie moesten worden gemaakt werden door Henk netjes van tevoren gemeld.
Ga zo door!

Snelle service

Wij hadden onlangs meerdere reparaties nodig aan onze auto en hebben toen contact opgenomen met autobedrijf Henk Knol. Al de volgende dag konden wij de auto brengen voor 'onderzoek'. Diezelfde middag al werd ik gebeld of ik langs wilde komen voor overleg over eventueel te vervangen onderdelen. Henk heeft toen het onderdeel laten zien dat vervangen moest worden (de remschijf was al een stuk afgesleten en dit kon hij mij -zelfs als leek- heel duidelijk laten zien!) zodat ik zelf ook kon overwegen of ik het wilde laten vervangen of niet. Toen ik hiermee instemde hebben we voor de dag erna afgesproken dat de auto helemaal klaar zou zijn. De dag erna kon ik de auto al weer ophalen en we zijn erg tevreden met het resultaat! We zijn erg blij met de snelle en betrouwbare service van autobedrijf Henk Knol en komen graag terug!

Prima vent

Door een probleem met de auto en door het feit dat mijn toenmalige garage niet bereikbaar was, kwam ik bij Autobedrijf Henk Knol terecht. Hij had direct tijd voor mijn probleem, heeft mijn auto opgehaald en alles nagekeken. Het bleek een gevolg te zijn van nalatigheid van de andere garage. Henk liet mij zien wat er gebeurd was. Hij gaf mij als leek inzicht in het technisch gebeuren van een motor en tussendoor communiceerde hij aan mij wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Dit vond ik erg prettig, helemaal als het om een dure aangelegenheid gaat. Ben erg content met de back up van dit autobedrijf. Ik heb er zelfs al vrienden heen gestuurd. Kortom goede service, vakkundig bedrijf en prima vent!

Dave Reitsema

Echt vakmanschap

Bij autobedrijf Knol wordt vakmanschap nog beleefd, de klant persoonlijk benaderd en er wordt een duidelijk advies gegeven over de mogelijkheden van reparatie of vervanging zonder de noodzakelijke veiligheid uit het oog te verliezen. Top.!!